Snagit opgradering og vedligehold

Opgradering af SNAGIT

Standard licenser

Har du som privat person eller virksomhed allerede en enkelt licens til Snagit som du gerne vil opgradere, så skal du bestille via. dette link.

Volumen licenser for virksomheder

Hvis jeres virksomhed har en eksisterende volumen licens til Snagit så har i minimum licens til 5 brugere, muligvis mere.

  1. Hvis jeres nuværende licens ikke har en aktiv maintenance aftale så skal i først opgradering denne samt tilkøbe obligatorisk maintenance (minimum 1 år). Bestil via. dette link.

  2. Hvis i ønsker at tilkøbe flere brugere i forbindelse med opgraderingen skal i bestille fra dette link.

Volumen licenser for skoler og uddannelsesinstitutioner

Hvis jeres uddannelsesinstitution har en eksisterende volumen licens som i vil opgradere så har i minimum licens til 5 brugere, muligvis mere. I har nu forskellige muligheder.

  1. Hvis jeres nuværende licens ikke har en aktiv maintenance aftale så skal i bestille opgradering inkl. maintenance, det kan i gøre fra dette link.

Volumen licenser for offentlige institutioner

Hvis en offentlige institution har en eksisterende volumen licens til Snagit med minimum 5 brugere, som ikke allerede har aktiv maintenance aftale så kan/skal denne opgraderes.

Vælg på knapperne nedenfor en af mulighederne.

Gældende for alle - Hvis du/i har en aktiv maintenance aftale, så er der ikke behov for at opgradere, da det allerede er inklusive i aftalen. Husk at forny og vedligehold maintenance aftalen. Hvis du ønsker at ScanDix skal håndtere fornyelsen af jeres aftale så kontakt os venligst.